Voor bedrijven

Wil je graag meer potentiële klanten benaderen die op zoek zijn naar een dakkapel? Wij helpen je graag verder. Met de leads van dakkapel-prijzen-vergelijken.nl (onderdeel van Solvari) kun je eenvoudig potentiële klanten benaderen die opzoek zijn naar een bedrijf zoals dat van jou.

Promotie en potentiële klanten voor dakkapellen op Solvari

Solvari is dé vergelijkingswebsite voor bouw- en verbouwklussen. Al sinds 2009 helpen we bedrijven en consumenten om met elkaar in contact te komen. We bieden je gratis promotie in de vorm van een bedrijfspagina op solvari.nl. Je bent hierdoor beter vindbaar en consumenten kunnen op jouw bedrijfspagina direct offertes aanvragen. Daarnaast leveren we goede leads voor scherpe prijzen (v.a. €0,99). Consumenten dienen een offerte aanvraag in en wij geven de contactgegevens aan jou door. Zo eenvoudig is het.

Eenvoudig en persoonlijk

Waar ben je goed in? Jouw bedrijf is vast in staat om meer voor consumenten te doen dan het plaatsen van dakkapellen. Bij Solvari kun je de contactgegevens van potentiële klanten met een specifieke vraag ontvangen. Van ramen, deuren, isolatie en gevelwerken. Solvari levert potentiële klanten voor circa 200 verschillende soort klussen. In jouw persoonlijke omgeving kun je eenvoudig een campagne aanmaken. Hierin kun je eenvoudig en gericht per regio een productcategorie selecteren waarvoor jij potentiële klanten wilt ontvangen. Heb je hier hulp bij nodig? Dan zijn we ook altijd telefonisch bereikbaar.

Geen contracten of verborgen kosten

Bij Solvari vinden we het belangrijk dat je flexibel blijft, daarom zijn we zelf ook flexibel. Zit je met een volle agenda en heb je geen tijd om potentiële klanten te benaderen? Dan kun je de service op ieder moment pauzeren of stopzetten. Bij Solvari betaal je bovendien geen abonnementskosten of commissies. Je betaalt alleen voor de leads die je ontvangt.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Onze medewerkers zijn bereikbaar via 085 600 1000 of via info@solvari.nl.

aanmelden-op-solvari

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail