Partners

U vindt op onze partnerpagina diverse links die een relatie hebben tot dakkapellen, (ver)bouwen en wonen.

Woonideeën en vacatures

Op BN DeStem Wonen kunnen ideeën worden opgedaan voor het inrichten van uw woning. Daarnaast heeft de website diverse links naar Brabantse woonspeciaalzaken. Net als bndestemwonen.nl staat Huisportaal in het teken van wonen, maar dan meer gericht op het verkopen en verhuren van de woning. Genieten in de tuin kan met een vuurtafel op gas via gardenmart.nl.

Zoekt u dakkapellen vacatures of vacatures voor dakdekkers, dan kunt u misschien terecht op vacatures.nl of zowerkt.nl, beiden zijn gerenommeerde banensites.

Lampen, rietdekkers en sanitair

Wilt u LED verlichting of lampen online kopen, bijvoorbeeld plafondlampen voor de badkamer, de kinderkamer, de keuken of voor de slaapkamer, bezoek dan directlampen.nl of kom in contact met een rietdekker in Ede of Zutphen of een sanitairzaak in Haarlem, dan is een bezoek aan lamp-thuisbezorgd.nl, rietdekkerij.nl of tonscholten.nl een mogelijkheid. Voor airco’s en badkamer kitten zijn www.aircogroep.nl en www.akar.nl handige websites. Voor een garagedeur van topkwaliteit kijkt u op zwiersgaragedeuren.nl.

Renoveren links Uwpagina en Verbouwen links Uwpagina zijn websites waar meerdere links op kunnen worden gevonden over renoveren en verbouwen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail